Szaktanácsadást kérni online az alábbi eszközökön lehet

Online akadálymentes szaktanácsadás chaten
Chat

A honlap jobb alsó sarkában lévő chatdoboz használatával közvetlenül valós időben veheti fel a kapcsolatot velünk, amennyiben online állapotot lát kiírva. Offline állapotban is írhat levelet, abban az esetben emailcímemre küldi a rendszer a kérdéseit, melyet a lehető leghamarabb igyekszem megválaszolni.

Skyp

Kapcsolatfelvételünk után, Skypon tud velem beszélni előre egyeztetett időpontban. A kommunikációhoz meg kell adnia Skyp elérhetőségét. Itt küldhet fájlokat, melyek lehetnek fotók, PDF, vagy Word szöveges dokumentumok.

Messenger

Facebook messengeren keresztül is küldhet nekem üzenetet, vagy teheti fel kérdéseit. Itt küldhet fájlokat, melyek lehetnek fotók, PDF, vagy Word szöveges dokumentumok.

Viber

Viberen is tud velem beszélni, amennyiben felvesz a Viber partnerei közé. Itt küldhet fájlokat, melyek lehetnek fotók, PDF, vagy Word szöveges dokumentumok.

Online kapcsolatfelvétel esetén amennyiben szükséges Skypon, Messengeren, vagy Viberen csatolhat fájlokat; képeket, alaprajzokat, szöveges dokumentumokat, és amennyiben az ügy természetét tekintve lehetséges, akadálymentesítési vagy rehabilitációs vonatkozásait beszélgetésünk alatt egyeztetni tudjuk.

Oldal tetejére